... I ensems, com a persones profundament coneixedores de les valls i del seu dret, dels usos i costums i de llur importància tant en dret públic com en dret privat, no perdem ocasió per incardinar-ho amb l'alta magistratura dels coprínceps i subordinar-ho tot a les persones, a les seves llibertats i a la seva terra, a la seva independència, a la seva unitat i a la seva continuïtat.

 

EXTRET DEL

MANUAL DIGEST

Programació 2013

FEBRER

 

Dilluns 25:  

L'empresa familiar: canvi generacional, una experiència viscuda. Ponent Sr. Mariano Puig.

 
 
JUNY
 
Dimecres 12:

Assemblea general i presentació llibre “Arquitectura humana de l’Empresa Familiar Andorrana: la identitat i el futur d’un país.

 

Dimecres 19:

XVè Cicle d’EFA: Fidelització de valors a l’empresa familiar, a càrrec del Sr. Ferran Fisas, conseller de la Farga Grup, del Sr. Sílvio Elías, conseller delegat de Veritas i del Sr. Albert Bosch, aventurer i emprenedor.

 

Dimecres 26:

Esmorzar amb els mitjans de comunicació, per fer una valoració de les activitats del 2012 i de la programació del 2013.

 

 

SETEMBRE 

 

Divendres 13 i dissabte 14:

 

Programa de desenvolupament per als joves de l’EFA: emprenedoria i valors de l’empresa familiar a càrrec de la Sra. Núria Andreu i del Sr. Albert Bosch.

 

Dimecres 18:

 

Conferència a càrrec del Ministre de finances i funció pública M.I Sr. Jordi Cinca i el seu assessor Sr. Albert Collado, sobre la nova regulació tributària de rendes per part de les persones físiques.

 

 

NOVEMBRE

 

Dilluns 11:           

 

12è Fòrum d’Empresa Familiar: El talent, factor d’impuls econòmic.

Per Matti Vanhanen, exprimer ministre de Finlàndia; Luís Cantarell, president de Nestlé Global Marcos Isamat, Phd, científic; i Luís Conde, president de Seeliger y Conde.

 

Altres: 

 

Seguiment de les reformes legislatives. 

Nota:   Les sessions són susceptibles d’ésser modificades en el contingut i en la data precisa.