... I ensems, com a persones profundament coneixedores de les valls i del seu dret, dels usos i costums i de llur importància tant en dret públic com en dret privat, no perdem ocasió per incardinar-ho amb l'alta magistratura dels coprínceps i subordinar-ho tot a les persones, a les seves llibertats i a la seva terra, a la seva independència, a la seva unitat i a la seva continuïtat.

 

EXTRET DEL

MANUAL DIGEST

Programació 2014

FEBRER

 

Divendres 21: Conferència "La recuperació econòmica: canvi de cicle en el sector financer i en el sector immobiliari." Ponent: José Luís Suárez, professor de Direcció Financera de l'IESE.

 

MARÇ

 

Divendres 21: Conferència "L'honestedat de l'Estat: No podem tenir un Estat en permanent creixement." Ponent: Ramón Tamames.

 

ABRIL

 

Dijous 10: Assemblea i conferència a càrrec de Karl Eckstein sota el títol: "How doing business in Russia and with Russian people."


MAIG


Dilluns 5: Consell Consultiu i Junta Directiva, amb la participació del Sr. Nigel Ten Fleming.

Dijous 29, divendres 30 i dissabte 31: Trobada FBN Next Generation a Barcelona.

 

JUNY

 

Dimarts 10 - divendres 13:  25è Aniversari FBN a Versailles, París.


Dijous 19: Presentació "Alpify, una proposta d’inversió innovadora, tecnològica i d’àmbit internacional." A càrrec de Guillem Viladomat i Didac Lee.


Divendres 27: XVIè Cicle de l'EFA "Lideratge i Emprenedoria" Ponents: Borja Raventós (família Codorniu), Carmen Lence (família Leche Río) i Joan Riera (ESADE).


OCTUBRE


Dilluns 13- dissabte 18: Esdeveniment del Family Business Network (FBN) a Dubai.

 

NOVEMBRE

 

Diumenge 2 - dimarts 4: Congrés Institut d'Empresa Familiar (IEF),  Alacant.


Dilluns 10: XIIIè Fòrum de l'EFA: "I ara, què ve?" Ponents: President de Nestlé: Lluís Cantarell, Professor d’ESADE: Simon Dolan i Vice President de Natura Bissé: Joaquín Serra.

 

 

 

Nota:   Les sessions són susceptibles d’ésser modificades en el contingut i en la data precisa.